Bokningsinfo Onlinekurs

Ta del av fler nyheter eller erbjudanden

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Aktuellt och anslagstavla

Nedan presenteras löpande nyheter och information i kronologisk ordning

Frida Lindqvist - 17 dec 2022

Nedräkningen har börjat!

Nu är det snart dags att säga farväl till det gamla och hej till det nya. Nytt år, nya tider, ny årstid, nya drömmar. Vår tid är föränderlig och förändras hela tiden på så många vis.

Du som följt med mig en tid vet sedan innan jag bär med mig ett bagage knappt möjligt att bära innehållandes sjukdom och elände. Det är en tuff kamp som såklart kan förta mycket av livets goda. Men när jag bär med mig olika glasögon (perspektiv och synsätt) genom min resa så finns det trots detta många ljusglimtar att plocka upp på resans gång som någonstans inverkar i min ork och tålamod att fortsätta. Min roll för dig är att finnas som en vägledning och stöd när du söker fatt på sådant som kan ha den inverkan på dig.

Lanseringen av onlinekursen "ett tryggt kostliv" ligger på tungan. De första som beställer/bokar kommer dessutom få ett kanonerbjudande! Mer info inom kort.

Frida Lindqvist - 5 nov 2022

Kursen är en brännande het potatis just nu

Nu du, den där potatisen som legat sval en tid börjar nu verkligen hetta till. Små tekniska begränsningar och en del personliga händelser har fördröjt tiden en aning. Men är inte det precis så livet brukar ge sig till känna så säg! :-)

Jag finputsar nu in i det sista och planen är att påbörja inspelning inom kort.

Jag funderar nu på ett riktigt brak-kanonerbjudande i samband med lansering.

Om allt går vägen bör du kunna klicka hem denna innan våren hunnit komma på intågande med nya härliga känslor inför framtiden - viken tajming!

Frida Lindqvist - 11 okt 2022

En guide framtagen för dig!

Ibland när vi ska välja att investera i vårt välmående eller hälsa så vill vi många gånger förstå vad den som erbjuder tjänsten står för. Hårda värden i form av paketeringar, produkter eller tjänster går oftast att finna rätt i och förstå. Men utmaningen kan vara för dig som söker "rätt" att förstå det som sker bakom kulisserna.

Jag har därför valt att ta fram en första guide som är riktad till dig som är nyfiken på hur ett arbete ihop med mig skulle kunna se ut. Guiden skildrar de värden jag står för, och de värden som jag värdesätter i möten med andra. Guiden blir som en övergripande skildring av ett hälsoperspektiv för din förståelse vad du kan få ut mer av.

Klicka hem din guide på studs genom att anmäla dig på länken nedan. Den dyker därefter upp i din maillåda.

Ja tack - jag vill ha min gratis guide

Frida Lindqvist - 1 sep 2022

Lanseringspris på alla hälsoutvecklande samtal

Min hemsida är färdig och detta vill jag såklart fira, inte bara med mig själv utan med er <3

Jag sänker därför priset på samtliga paket innefattande hälsoutvecklande samtal med 15-25% rabatt.

Erbjudandet är tidsbegränsat under den period som hemsidan och kursen är under uppbyggnad och lansering.

In och läs mer här

Frida Lindqvist - 23 feb 2022

@ditthelajag på Instagram och Facebook

Följ mig på Instagram för bilder, videor, information, nyheter eller annat som berör mig eller hälsa av något slag. Jag garanterar en filterfri kanal utan proffsfoton :-D

Har du tur kan du få se mig dansa eller höra mig sjunga något :D

Jag delar helt enkelt det som hör livet till, men till 99% inom genren hållbar hälsa. Hälsa för mig är att jag får leva mitt liv så som jag har det önskvärt. Detta försöker jag förmedla i mina kanaler bäst jag kan.

Både livets motgångar och medgångar får vara med och spela ett spel på IG och Facebook.

Besök mig där vettja!

Frida Lindqvist - 18 jan 2022

Kursen under tillverkning

I höst/vinter 2022 släpps (högst troligt) min nya kurs "ett tryggt kostliv".

Så snart kursen är färdigställd kan du titta och genomföra kursdelarna när det passar dig.

Du kan välja mellan tre olika paketeringar. Grunda, där hela kursen ingår. Fördjupa, där kursen och två hälsoutvecklande samtal ingår, och Utveckla, där kursen och fem hälsoutvecklande samtal ingår. Prenumerera på mitt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad kring ytterligare info.

Frida Lindqvist - 27 dec 2021

Ny hemsida, nytt föregagsnamn och nya tjänster!

Jag har gjort en del förändringar i mitt varumärke sista tiden. Dels har jag byggt en ny hemsida vilket verkligen var på tiden! Jag har också gjort en uppdatering i mitt företagsnamn från "helajag" till "Ditt hela jag", och därmed bytt domän helt och hållet.

Jag grundade helajag 2013 och har bedrivit kostrådgivning i större och mindre skala genom åren, sista tiden har jag varit minst aktiv. Dels har det berott på att jag studerat och haft begränsat med tid. Men till största del har det faktiskt berott på att jag länge hade gått med en önskan att omvandla och förändra det jag erbjöd. Detta ledde under en tid till att jag tappade gnistan i mina dåtida tjänster.

Men nu står jag äntligen här med en ny gnista som sprakar starkt. Jag är oerhört stolt över mina nya tjänster och det jag har byggt upp. Mitt syfte har hela tiden varit att ta fram sådant som jag tror kan bidra med ett djup och långsiktighet för dig i din förändringsresa. Något jag känner att jag äntligen funnit och kan stå för.

VARMT välkommen till min sida! <3

Har du koll på mina tjänster?

Hos mig kan du gå onlinekursen; ett tryggt kostliv och/eller hälsoutvecklande samtal.